Het MOB4APP-project is gericht op het versterken van de rol van beroepsbeoefenaren in beroepsonderwijs en -opleiding (centra voor beroepsonderwijs en -opleiding, opleiders, overheidsinstanties, arbeidsbureaus, mentoren, docenten, coaches, enz.) Als schakel tussen leerlingen en bedrijven (in het bijzonder kmo’s) om mobiliteitservaringen in Europa voor leerlingen. Dit resultaat zal worden bereikt door een opleidingstraject en materiaal te ontwikkelen om effectieve grensoverschrijdende mobiliteit voor leerlingen te bevorderen, begeleiden, ondersteunen, vergemakkelijken en beoordelen.

IO1 MOB4APP
Training Programma voor VET Professionals

Het trainingsprogramma bestaat uit trainingsmodules voor een training van 32 uur. De modules zullen alle aspecten behandelen die verband houden met de mobiliteit van leerlingen in het buitenland. Het belangrijkste doel van deze output is om kennis, vaardigheden en competenties te verschaffen die nodig zijn om effectieve ervaringen in het buitenland voor leerlingen te ondersteunen, beheren en beoordelen.

IO2 MOB4APP
Toolkit voor stagiaires en SMEs

De toolkit zal middelen en instrumenten bieden voor bewustmaking en het beheer van de mobiliteitservaringen voor leerlingen en uitzendende / ontvangende bedrijven.

IO3 MOB4APP
MOOC

Een onlinecursus voor professionals in beroepsonderwijs en -opleiding over grensoverschrijdende mobiliteit voor leerlingen. De training zal worden gemaakt om als MOOC via het online platform te worden geleverd. De MOOC wordt geoptimaliseerd voor mobiele apparaten en kan online of in blended learning-omgevingen worden gebruikt.